Начало » Връщане и анулиране

ВРЪЩАНИЯ И АНУЛИРАНИЯ НА ПОРЪЧКИ

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Ние предлагаме 30-дневна гаранция за връщане на продукти. В Ariete можеш не само да пазаруваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние, в рамките на 30 дни от доставката му.

Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид и без видими следи от употреба.
В случай, че продуктите са използвани, търговецът си запазва правото да приспадне съответната сума от стойността на артикула за възстановяване на артикула в търговски вид.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП.

Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

След като получим попълнения формуляр за връщане, ще Ви изпратим потвърждение по имейл, че сме започнали разглеждане на случая. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на исканото от Вас възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ще бъде обработено и кредит ще бъде приложен автоматично към оригиналния начин на плащане в рамките на определен брой дни.

ВРЪЩАНЕ НА ДЕФЕКТНА СТОКА

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта на: гр. София, бул. Цариградско шосе 425, Складова база МДЛ, рампа номер 8.

Вие ще бъдете отговорни за плащането на собствените си транспортни разходи за връщане на артикула ви. Разходите за доставка не се възстановяват.

Ако получите възстановяване, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да може вашият обменян продукт да достигне до вас, може да варира.

Ние не гарантираме, че ще получим върнатата Ви стока.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Имате продукт, който искате да върнете?

Попълнете нашия формуляр за връщане на продукт (връзка към Google Формуляри), а ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ