Електрическо ренде GRATÌ 2.0
✔ Леко и удобно
✔ Само с едно натискане на копчето можете да настържете пармезан, шоколад, хляб, ядки и сушени плодове
✔ До 1 кг. настръган пармезан с едно зареждане
118.80 лв.
- Гарантирана доставка със Спиди/Еконт до 48 ч.
- 30-дневна гаранция за връщане на парите
- 24 месеца гаранция и гарантирано качество
Всички свои традиционни функции, още по-лесно за използване
Безжично, леко и удобно, Gratì 2.0 е електрическо ренде, което запазва всички свои традиционни функции, но е още по-лесно за използване. Новата спестяваща място вертикална основа намалява до минимум претрупването на кухненския плот.
Благодарение на дългата си автономия, настъргвате до 1 кг сирене. Можете да го използвате дори за настъргване на сушени плодове, шоколад и сух хляб! Gratì 2.0 е удобен за перфектно настъргване директно в чинията. Лесно се разглобява и дори можете да го измиете в съдомиялна машина.
ПОДНЕСЕТЕ НА МОМЕНТА
Настържете сиренето директно в чинията: Gratì е лек, компактен и безжичен, което ви позволява да настъргвате директно в чинията.
ЛЕКО И КОМПАКТНО – САМО 25см.
Настържете до 1 кг сирене, шоколад, сушени плодове, ядки и сух хляб.
Тегло | 0.8 кг |
---|---|
Размери | 26 × 11 × 13 см |
Модел |
0447 |
Батерия |
Акумулаторен литий |
Ролки |
1 |
Въпроси и отговори
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За всички поръчки над 199 лв. доставката е безплатна. Общият обем на стоките трябва да достигне 199 лв., след всички отстъпки. За направени поръчки под тази стойност, се начислява доставка спрямо тарифата на куриерската фирма, с включено ДДС. Всички поръчки, направени от сайта на Ariete.bg, се доставят с куриерска фирма “Спиди” или "Еконт".4 отзива за Електрическо ренде GRATÌ 2.0
5 звезди | 75 | 75% |
4 звезди | 25 | 25% |
3 звезди | 0% | |
2 звезди | 0% | |
1 звезда | 0% |
Снимки от клиенти
Анка
Фен съм на италианска кухня
Sorry, no reviews match your current selections
Доволни сме…!
Фен съм на италианска кухня
Имах малко повече очаквания. Доста ситно е рендето за кашкавал , може би е по- подходящо за пармезан. Също така кашкавала трябва да е твърд, с мек е мъка.