Дигитална кухненска везна
ИЗБРАНО ЗА ВАС

НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Купи

Дигитална кухненска везна Ariete

34.99 лв.
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

ПАЗАРУВАЙ ОНЛАЙН
-9%ИЗЧЕРПАНHot
Още

Безжична прахосмукачка WET & DRY

58.99 лв.
-18%Hot
Купи

Вертикална парна ютия Ariete Stiratrice Verticale

89.99 лв.
Hot
Купи

Електрическа фурна за пица с каменна плоча “PIZZA ЗА 4 МИНУТИ”

199.99 лв.
Hot
Купи

Машина за пуканки XL PARTY TIME

98.99 лв.
-8%Hot
Купи

Уред за су вид вакуумно готвене (Sous Vide) B-Taste

219.99 лв.
КОЛЕКЦИЯ

PARTY TIME

Открийте искрящия дизайн, който ви отвежда право до американските щастливи дни от 50-те години.

КОЛЕКЦИЯ

MODERNA

Нова гама от продукти, посветени на закуската, изцяло вдъхновени от света на изкуството.

ARIETE
КАТЕГОРИИ
ПАЗАРУВАЙ ПО ИЗБРАНА КАТЕГОРИЯ

Гответе лесно и приятно с широката гама от продукти, специално създадени за внимателното приготвяне на много вкусни и апетитни ястия у дома. Зарадвай цялото семейство!

Хубавото кафе е едно от малките удоволствия в живота. Неповторимият му аромат и вкус ни придружава по всяко време на деня. Наслади се на перфектното италианско еспресо у дома! Разгледайте нашата широка гама от кафемашини.

Прахосмукачки, роботи, уреди за помочистване с пара, комбинирани уреди за почистване . Разберете колко лесно е да поддържате къщата чиста благодарение на гамата почистващи уреди, които Ariete ви предлага. Безупречно чисто във Вашия дом.

Парогенератори, керамични ютии, вертикални ютии или парни станции. Ariete предлага пълна гама от решения, за да отговори на всяка Ваша нужда. Безупречно гладки дрехи!

Направете дома си топъл и уютен. Сигурност и безопасност за децата и домашните любимци. Уникален дизайн и елегантен стил. Всичко това, докато пестите електроенергия? Звучи страхотно, нали?

Грижата за косата и тялото е изключително важен елемент от нашето ежедневие. Използването на качествени професионални уреди за подобряване на външния вид дори у дома, ще Ви улесни и няма да Ви създава проблеми за вбъдеще.