АРИЕТЕ ООД

Ние от фирма Ариете вече 7 години работим в сферата на инновационите решения и технологи. Доказали сме се с качество, конкурентни цени и лоялност към клиентите ни.Специализирани сме в системите за видеонаблюдение, контрол на достъпа, както и в домофонните и СОТ системи. Можете да разгледате нашите продукти в нашия онлайн магазин, за актуална оферта ви молим да се свържете с наш офис асистент.

Нашата философия

В нашата фирма вярваме, че сигурността и безопастността са от изключително значение за всеки човек. Всеки ден се случват кражби, палежи и други недопустими действия във високотехнологичния 21 век. Не един или двама души си мислят, че това не може да се случи на тях, но никой не е застрахован. Целта ни е да направим така, че да сте сигурни, че това няма да се случи на Вас! В наше лице ще намерите партньора, от който имате нужда, а ние ще Ви приемем в нашето голямо сплотено семейство от доволни клиенти. 

В какво сме най-добри?

Фирмата ни е специализирана в цялостната защита на жилища, входове на блокове,административни и обществени сгради и др. Предлагаме електронно заключване, видеонаблюдение, охранителни алармени системи, аудио и видео домофонни системи, енергоспестяващо осветление,структурно окабеляване. Предлаганите от нас домофонни системи са с модерен и оргинален дизайн , проектирани са така, че да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент. Оставяме на ваше разположение да се убедите сами.!
 

 

 

 

 

 

Контакти